Το Γνώσεις.gr είναι ο πιο σύγχρονος διαδικτυακός τόπος για τον διαμοιρασμό γνώσεων πάνω σε κάθε τομέα της ζωής. Γνώσεις για την Επικαιρότητα, το Στυλ και τη Ζωή των ανθρώπων, Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, γνώσεις για Συνταγές, για Αστεία και για την Αστρολογία. Κάθε λογής γνώση βρίσκεται στο gnoseis.gr. Εγγραφείτε, συνδεθείτε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές γνώσεις γύρω από τον αγαπημένο σας τομέα και διαμοιραστείτε τις γνώσεις αυτές με ανθρώπους από όλόκληρο τον κόσμο. Και μην ξεχνάτε: "Η γνώση είναι δύναμη..."

Μουντομπάσκετ 2010 - Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας

Share |
9.66667
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.7 (3 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικές Φωτογραφίες: 
Jonas Kazlauskas

Καζλάουσκας: "Είμαι πολύ ευτυχής για την πορεία της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ 2010".

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Τουρκία είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της, Γιόνας Καζλάουσκας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιστροφές των Τσαρτσαρή και Διαμαντίδη, ενώ προανήγγειλε εκπλήξεις.

"Νιώθω πολύ ευτυχής για την πορεία της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ. Στο Καρπενήσι ήταν όλα πολύ καλά, πολύ οργανωμένα, το ξενοδοχείο, το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις. Συνεχίσαμε στην Αθήνα την πολύ καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι δεν μετράνε τα αποτελέσματα στα φιλικά. Το θέμα είναι πως θα παίξουμε στο Μουντομπάσκετ και όχι στα φιλικά. Δεν θα παίξουμε πολλά φιλικά μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τους παίκτες να βρουν ρυθμό για να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή", τόνισε αρχικά ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος προανήγγειλε εκπλήξεις: "Δεν θα βάλουμε στο παιχνίδι μας όλα όσα θέλουμε να δείξουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού μας, προκειμένου να εκπλήξουμε τους αντιπάλους μας".

Ο Καζλάουσκας αναφέρθηκε και στις επιστροφές Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γύρισαν οι Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης στην ομάδα. Πέρσι είχαμε πρόβλημα στη θέση "3" γι' αυτό αναγκαστήκαμε και βάλαμε τον Πρίντεζη. Όλοι εσείς όμως μου επιτεθήκατε γιατί τον έβαζα να παίζει στο "3" και παρά μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια σταματήσατε να το κάνετε, όταν έπαιξε καλά. Τώρα έχουμε και τον Διαμαντίδη που μπορεί να καλύψει τη θέση. Γενικότερα τα πράγματα φέτος είναι καλύτερα. Κρατάμε όλους τους παίκτες γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με το θέμα των τραυματισμών. Θα τους κρατήσουμε το πιθανότερο μέχρι το τουρνουά Ακρόπολις".

Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής ερωτήθηκε και για τους νεαρούς της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου και Νίκο Παππά οι οποίοι κλήθηκαν στην προετοιμασία: "Περίμενα λίγα περισσότερα από τον Παπανικολάου, ωστόσο ξέρω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έπαιζε σε μία μεγάλη ομάδα και δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Παππά, ο οποίος πραγματικά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: "Είναι τα πρώτα φιλικά της ομάδας και στόχο αποτελεί το μοντάρισμα της ομάδας. Να δούμε τι κάναμε σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Πρέπει να βελτιώσουμε επίσης τις συνεργασίες μας μέσα στο παιχνίδι. Δεν μετράει το αποτέλεσμα. Η διαφορά με πέρσι είναι ότι γνωρίζουμε καλύτερα τον προπονητή και προσπαθούμε να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορα".

Ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε: "Θα προσπαθήσουμε να δεθούμε ως ομάδα, να βρούμε το ρυθμό μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στο Μουντομπάσκετ. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά, όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε εδώ και να δουλεύουμε. Θα φανεί στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε πέρσι".

Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά στην Κύπρο:

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Κ.Γ.. «Τάσσος Παπαδόπουλος» (Λευκωσία) 9.μ.μ. Ελλάδα – Γερμανία

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Κ.Γ. «Σπύρος Κυπριανού» (Λεμεσός) 9μ.μ. Ελλάδα – Ρωσία

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

K.Γ. «Τάσσος Παπαδόπουλος» (Λευκωσία) 9.μ.μ. Ελλάδα – Κροατία

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Αθλητικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: Γιόνας Καζλάουσκας

Ετικέτες: αγώνες, Διαμαντίδης, δοκιμές, Εθνική Ομάδα, Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, Ελλάδα, Καλαθοσφαίριση, Καρπενήσι, Κύπρος, Μουντομπάσκετ, Μουντομπάσκετ 2010, μπάσκετ, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIBA, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, προετοιμασία, τουρνουά, φιλικά

Σχετικές Γνώσεις

Γαριδοκαβουροσαλάτα

Share |
9.66667
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.7 (6 votes)
Η Ψήφος σας: None

Γαριδοκαβουροσαλάτα

Συστατικά

  • 10 γαρίδες περίπου
  • Μισή κονσέρβα ψίχα καβουριού
  • 2 κομμάτια απομίμηση αστακού
  • Λίγο Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • 2 ½ Κουταλιές σούπας μαγιονέζας (λάιτ)
  • ½ κουταλάκι του γλ. Μουστάρδα.

Κατηγορία: Συνταγές για Σαλάτες, Συνταγές

Ποιος το είπε: sintagestispareas.gr

Ετικέτες: γαρίδες, γαριδοκαβουροσαλάτα, καβούρια, μαγιονέζα, μυστικά, οδηγίες, Σαλάτα, συστατικά

Αλλαγή ώρας

Share |
9.8
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.8 (5 votes)
Η Ψήφος σας: None

Η αλλαγή ώρας γίνεται πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και αλλάζουμε τη χειμερινή ώρα σε θερινή ώρα. Η αλλαγή ώρας το 2010 σε θερινή ώρα από χειμερινή ώρα θα γίνει την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 και θα πρέπει να αλλάξουμε τα ρολόγια μας γυρνώντας τα μία ώρα μπροστά στις 3 η ώρα τα ξημερώματα.

Η παραπάνω είδηση ανήκει στην κατηγορία Επικαιρότητα -> Κοινωνικές Ειδήσεις και είναι μία μοναδική προσφορά γνώσης από την συντακτική ομάδα του Γνώσεις. Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Κοινωνικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: in.gr

Ετικέτες: 2010, αλλαγή, αλλάζω, γυρνάω, ήλιος, θερινή, θερινή ώρα, Κυριακή, Μάρτιος, ξημερώματα, πρέπει, ρολόι, τελευταία, τελευταία Κυριακή, χειμερινή, χειμερινή ώρα, ώρα

Ο "κλαψιάρης" Φέργκιουσον

Share |
9.25
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.3 (4 votes)
Η Ψήφος σας: None

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν κατάφερε να «χωνέψει» τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ και κατηγόρησε διαιτητές και αντιπάλους για το τελικό αποτέλεσμα, μιλώντας παράλληλα για τυπική γερμανική συμπεριφορά.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να επικράτησαν μεν με 3-2 της Μπάγερν, ωστόσο αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 4-4. Η ομάδα του Σερ Άλεξ είχε την ατυχία να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ράφαελ, πράγμα το οποίο έκανε έξαλλο το Σκοτσέζο τεχνικό. Κατά την άποψη του οι παίκτες των Βαυαρών φταίνε για την αρνητική αυτή εξέλιξη. Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Αθλητικές Ειδήσεις

Ετικέτες: απέδωσε ευθύνες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον αποκλεισμό από τους Βαυαρούς, εκτός από την ομάδα του, Σε όλους τους άλλους