Το Γνώσεις.gr είναι ο πιο σύγχρονος διαδικτυακός τόπος για τον διαμοιρασμό γνώσεων πάνω σε κάθε τομέα της ζωής. Γνώσεις για την Επικαιρότητα, το Στυλ και τη Ζωή των ανθρώπων, Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, γνώσεις για Συνταγές, για Αστεία και για την Αστρολογία. Κάθε λογής γνώση βρίσκεται στο gnoseis.gr. Εγγραφείτε, συνδεθείτε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές γνώσεις γύρω από τον αγαπημένο σας τομέα και διαμοιραστείτε τις γνώσεις αυτές με ανθρώπους από όλόκληρο τον κόσμο. Και μην ξεχνάτε: "Η γνώση είναι δύναμη..."

Είναι όλοι τους καλά - Everybody's fine

Share |
9.66667
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.7 (3 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικά Βίντεο: 

Περίληψη

O Φρανκ Γκουντ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) δουλεύει όλη του τη ζωή σε ένα εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων προσπαθώντας να εξασφαλίσει το καλύτερο για την οικογένειά του. Όταν πια βγαίνει στη σύνταξη, συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει επαφή με τα τέσσερα παιδιά του και αισθάνεται την ανάγκη να επανασυνδεθεί μαζί τους. Μετά από μια αποτυχημένη πρόσκληση σε οικογενειακό μπάρμπεκιου, όπου δεν εμφανίζεται κανείς, ο Φρανκ φτιάχνει τις βαλίτσες του και αποφασίζει να επισκεφτεί ο ίδιος τα παιδιά του: τον "καλλιτέχνη" Ντέιβιντ (Όστιν Λάιζι) στη Νέα Υόρκη, την Έιμι (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) που είναι "μεγάλο στέλεχος" σε διαφημιστική στο Σικάγο, τον "διευθυντή ορχήστρας" Ρόμπερτ (Σαμ Ρόκγουελ) στο Ντένβερ, και τη μικρότερη κόρη του, Ρόζι (Ντρου Μπάριμορ) που είναι "χορεύτρια σε μεγάλο σόου του Λας Βέγκας". Και μέσα από αυτό το μεγάλο ταξίδι ανακαλύπτει ότι η ζωή τους είναι λιγότερη ρόδινη από όσο την περιέγραφαν.

Η παραπάνω ταινία καθώς επίσης και το τρέιλερ του έργου ανήκουν στην κατηγορία Τέχνες -> Κινηματογράφος, προβάλεται από το villagecinemas.gr και είναι μία μοναδική προσφορά γνώσης από την συντακτική ομάδα του Γνώσεις.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΜΑΣΙΜΟ ΝΤΕ ΡΙΤΑ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ , ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2009
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΙΤΑΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

EXTRA!

Η ΤΑΙΝΙΑ

ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 

Καμιά οικογένεια δεν είναι τέλεια. Και συνήθως όσο πιο ιδανική φαίνεται μια οικογένεια, τόσο πιο πιθανό είναι να κρύβει μεγάλα μυστικά, ακριβώς όπως και στην περίπτωση των Γκουντ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που η κεντρική ιδέα της ταινίας γεννήθηκε στην Ιταλία, σε μια χώρα που πιστεύει στις οικογενειακές αξίες: το πρωτότυπο σενάριο γράφτηκε και γυρίστηκε το 1990 από τον Τζουζέπε Τορνατόρε, αμέσως μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ επιτυχία του ‘Σινεμά ο Παράδεισος’. Μόλις είδε το φιλμ, ο παραγωγός Τζιάνι Νουνάρι οραματίστηκε μια αμερικάνικη εκδοχή του κι έτσι αγόρασε τα δικαιώματα για μια επόμενη κινηματογραφική μεταφορά. Και τελικά, δύο δεκαετίες αργότερα, το έργο θα αναλάμβανε ένας Άγγλος σκηνοθέτης, ο Κερκ Τζόουνς. «Για καιρό αναζητούσα ένα project με βάση την Αμερική, ήθελα όμως να το γράψω εγώ» θυμάται ο σκηνοθέτης, που πρώτη φορά στη ζωή του δεχόταν πρόταση για συνεργασία μέσω DVD και όχι γραπτού σεναρίου (ο Νουνάρι έστειλε στον Τζόουνς την ταινία του Τορνατόρε μόλις είδε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ‘Οι ΛΟΤΤΟφάγοι’). «Η Ιταλική ταινία με κέρδισε μέσα στα πρώτα λεπτά, με άγγιξε συναισθηματικά, με έκανε να γελάσω. Είναι μια ιστορία απλή αλλά γεμάτη πάθος» εξηγεί ο Τζόουνς. Ο σκηνοθέτης εξήγησε πάραυτα στον Νουνάρι ότι ήθελε να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή από το μηδέν, γράφοντας ένα ολοκαίνουριο σενάριο με αφετηρία την πρωτότυπη ταινία. «Την είδα μόνο τρεις φορές, δε θέλησα να τη μεταφράσω απλά. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν το θέμα της οικογένειας, που αποτελεί ένα από τα πιο παγκόσμια θέματα».
Ο Τζόουνς αποφάσισε να γράψει ένα σενάριο road movie, ως Άγγλος που επισκέπτεται την Αμερική. «Πήρα μια πτήση για Νέα Υόρκη και από εκεί διέσχισα τις ΗΠΑ όπως κι ο Φρανκ, με υπεραστικά λεωφορεία και τρένα, μένοντας σε φτηνά μοτέλ και μιλώντας με ανθρώπους στη διαδρομή μου. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις μια χώρα είναι να ταξιδεύεις μόνος και να συνδέεσαι με όσους συναντάς στο δρόμο σου. Τράβηξα περίπου 2000 φωτογραφίες και ηχογράφησα 100 συνεντεύξεις με οποιονδήποτε ήθελε να μου μιλήσει, από ταξιτζήδες και ρεσεψιονίστ ξενοδοχείων μέχρι εκκεντρικούς συνταξιδιώτες στο λεωφορείο. Πολλές ιδέες της ταινίας προέκυψαν από εκεί».

Επίσημο Site:http://www.everybodysfinemovie.com/

Κατηγορία: Κινηματογράφος, Τέχνες

Ποιος το είπε: villagecinemas.gr

Ετικέτες: 2009, cinema, Everybody's fine, βίντεο, Δράμα, Είναι όλοι τους καλά, έργο, εργοστάσιο, ζωή, ΗΠΑ, Ιταλία, Κατάλληλο, Κερκ Τζόουνς, Μάρτιος 2010, Μασίμο Ντε Ρίτα, μπάρμπεκιου, Ντρου Μπάριμπορ, οικογένεια, παιδιά, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σύνταξη, ταινία, τρέιλερ

Σχετικές Γνώσεις

Η προσφορά της ημέρας

Share |
0
No votes yet
Η Ψήφος σας: None
Σχετικές Φωτογραφίες: 

Κάθε μέρα μια προσφορά αποκλειστικά σε αθλητικά είδη σε περιμένει...Μην αργείς δες εδώ.

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Κοινωνικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: plus4u

Ετικέτες: deal, νέα κολεξιόν, προσφορά, χαμηλές τιμές

"Paparazzi" Lady Gaga

Share |
9.9
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.9 (10 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικά Βίντεο: 
Είναι όλοι τους καλά - Everybody's fine-video

Το "Paparazzi" είναι το πρώτο video clip της Lady Gaga από την τριλογία των video clips που σκηνοθετεί ο Jonas Akerlund...Η γυναίκα δηλητήριο παίρνει δράση...Παρακολουθήστε την!!!!

Κατηγορία: Μουσική, Τέχνες

Ποιος το είπε: Lady Gaga

Ετικέτες: Lady Gaga, paparazzi, poison

Το προσχέδιο του Καλλικράτη

Share |
9.66667
Μέσος Όρος Ψήφων: 9.7 (3 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικές Φωτογραφίες: 

Το myrentis.gr σας παρουσιάζει το προσχέδιο του Καλλικράτη το οποίο θα δοθεί οριστικοποιημένο στην δημοσιότητα, εντός της εβδομάδας και θα αποτελεί νόμο του κράτους έως τις 15 Μαΐου. Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Κοινωνικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: www.myrentis.gr

Ετικέτες: myrentis.gr, αλλαγές, δήμαρχος, Καλλικράτης, νέα αυτοδιοίκηση, νέοι δήμοι, νομοσχέδιο, Ρέντης