Το Γνώσεις.gr είναι ο πιο σύγχρονος διαδικτυακός τόπος για τον διαμοιρασμό γνώσεων πάνω σε κάθε τομέα της ζωής. Γνώσεις για την Επικαιρότητα, το Στυλ και τη Ζωή των ανθρώπων, Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, γνώσεις για Συνταγές, για Αστεία και για την Αστρολογία. Κάθε λογής γνώση βρίσκεται στο gnoseis.gr. Εγγραφείτε, συνδεθείτε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές γνώσεις γύρω από τον αγαπημένο σας τομέα και διαμοιραστείτε τις γνώσεις αυτές με ανθρώπους από όλόκληρο τον κόσμο. Και μην ξεχνάτε: "Η γνώση είναι δύναμη..."

Δέσποινα Βανδή -> Ο καθρέφτης

Share |
8.875
Μέσος Όρος Ψήφων: 8.9 (8 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικά Βίντεο: 

Στίχοι: Φοίβος

Μουσική: Φοίβος

Ερμηνεία: Δέσποινα Βανδή

 

Πήγε πάλι αργά για άλλη μια βραδιά

βασανίζω το μυαλό μου

ψάχνωντας να βρω το κομμάτι αυτό

που θα κλείσει το κενό μου.

 

Τίτλοι τέλους βρήκα επιτέλους

στη ζωή μου απώτερο σκοπό

 

Υπάρχω για να σ' αγαπώ

αυτό έχω μόνο να σου πώ

κι άν λίγο μ' αγαπάς κι εσύ

τι άλλο θέλω απ' τη ζωή

 

Στον κόσμο μου, είμαι εγώ

αυτό που έμεινε μισό

μα αν έρθουμε σε επαφή

το θαύμα θα ολοκληρωθεί

 

Πήγε πάλι αργά δύσκολη βραδιά

ξόδεψα την αντοχή μου

ψάχνωντας καιρό νόημα να βρώ

και σκοπό στην ύπαρξη μου.

Κατηγορία: Μουσική, Τέχνες

Ποιος το είπε: Δέσποινα Βανδή

Ετικέτες: 2010, άλλο, απ' τη, αυτό, βασανίζω, βίντεο, βιντεοκλίπ, για να, Ερμηνεία, έχω, ζωή, θέλω, καθρέφτης, κι άν, κι εσύ, λίγο, λόγια, μ' αγαπάς, μόνο, μουσική, μυαλό, νέο, ποπ, πώ, σ' αγαπώ, σου, στίχοι, τι, τραγούδι, υπάρχω, υπογραφή, Φοίβος, ψάχνωντας

Σχετικές Γνώσεις

Εκτός “Dancing with the stars” η Φωτεινή Πιπιλή

Share |
6.11111
Μέσος Όρος Ψήφων: 6.1 (9 votes)
Η Ψήφος σας: None
Σχετικές Φωτογραφίες: 

Με την αποχώρηση της Φωτεινής Πιπιλή και του παρτενέρ της Δημήτρη έκλεισε και το χθεσινό «Dancing with the stars» σε μία βραδιά που, αν και τα πράγματα κύλισαν ήρεμα, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις! Τελευταίοι βγήκαν στην πίστα η Φωτεινή Πιπιλή και ο παρτενέρ της Δημήτρης. Η Φωτεινή Πιπιλή δήλωσε στο βίντεο που προηγήθηκε της εμφάνισής τους, ότι δεν την απασχολούν τα δυσμενή σχόλια που έγιναν εις βάρος της. Η ίδια τόνισε ότι ήταν αδιάβαστη γιατί ο χρόνος της δεν επέτρεπε να κάνει αρκετές πρόβες και έτσι παρουσιάστηκε η μισή σχεδόν χορογραφία. Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Κοινωνικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: gossip-tv.gr

Ετικέτες: Dancing with the Stars, αντ1, αποχώρηση, βουλευτής, βουλευτίνα, διαγωνιζόμενοι, ζευγάρια, Μακρυπούλια, νικητές, Σάββας Πούμπουρας, Υπουργός, Φωτεινή Πιπιλή, χαμένος, χορευτές, χορός

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος | manw.org

Share |
10
Μέσος Όρος Ψήφων: 10 (2 votes)
Η Ψήφος σας: None

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον  Πρωθυπουργό της Ελλάδος και
Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Πρώτα απ όλα, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Αντιπυρηνικού  Παρατηρητηρίου Μεσογείου σας καλωσορίζουμε στη Ρόδο, νησί προικισμένο με φυσικό και ιστορικό πλούτο, που αποτέλεσε σε όλη του τη διαδρομή σταυροδρόμι πολιτισμών. Το ρόλο αυτό εξακολουθεί να παίζει η Ρόδος στις σημερινές συνθήκες με την ανάπτυξη του Τουρισμού, ανάπτυξη που δυστυχώς δεν είναι χωρίς σοβαρά προβλήματα και απαιτεί αυξημένη εγρήγορση για την διαφύλαξη των φυσικών πόρων, της ιστορικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος.  Ένα από τα σοβαρότερα ωστόσο, είναι οτι αυτή η δραστηριότητα επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό και από άλλους παράγοντες, όπως είναι η ένταση στις διεθνείς σχέσεις, οι απειλές συγκρούσεων, οι ανθρωπογενείς καταστροφές. Χρέος όλων και πριν απ όλα των Κυβερνήσεων είναι να εργάζονται για την ελαχιστοποίηση ή και αποτροπή τέτοιων παραγόντων και να εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την Ειρήνη.

Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Επικαιρότητα, Κοινωνικές Ειδήσεις

Ποιος το είπε: manw.org

Ετικέτες: manw.org, Αίγυπτος, Αλβανία, Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου Ρόδου, Γεώργιος Παπανδρέου, Διοικητικό Συμβουλίο, ειρηνική χρήση, Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, Μη Κυβερνητικός, ΠΓΔΜ, Πρωθυπουργός της Ελλάδος, πυρηνική ενέργεια, Υπουργό Εξωτερικών

Πολύχρωμα αβγά

Share |
8.88889
Μέσος Όρος Ψήφων: 8.9 (9 votes)
Η Ψήφος σας: None

Πολύχρωμα αβγά

Οδηγίες

recipe image
1. Βράστε τα αβγά σας.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα βάλετε σε μια κατσαρόλα, να προσθέσετε αλάτι και ξύδι και να τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο. Μετά τα βράζετε κανονικά (5 λεπτά να βράζει το νερό, είναι αρκετά).
recipe image
2. Με αυτό τον τρόπο δεν μας έσπασε κανένα αβγό.
Το ξύδι μαλακώνει το τσόφλι και το κάνει πιο ελαστικό, ενώ το αλάτι καθυστερεί τη βράση του νερού. Με το αλουμινόχαρτο εκτός των άλλων, δεν τσουγκράνε τα αβγά μεταξύ τους.
recipe image Διαβάστε περισσότερα »

Κατηγορία: Πασχαλινές Συνταγές, Συνταγές για Κυρίως Πιάτο, Συνταγές

Ποιος το είπε: sintagestispareas.gr, Οι συνταγές της Παρέας

Ετικέτες: αλάτι, αλουμινόχαρτο, μπογιές, ξύδι, πάσχα, πένσα, Πολύχρωμα αβγά, σύρμα, χρώματα