Εύκολος τρόπος ενίσχυσης ανοσοποιητικού

Εύκολος τρόπος ενίσχυσης ανοσοποιητικού

Γλυκιά συνταγή τόνωσης του ανοσοποιητικού, η οποία θα ενισχύσει τα οστά σας και θα βελτιώσει τις μετρήσεις του αίματος σας.
Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό είναι παντοδύναμο: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

Λίγα αποξηραμένα σύκα
Λίγα αποξηραμένα βερίκοκα
Καρύδια (όσα θέλετε)
Μέλι (κατά βούληση)
Ένα ολόκληρο λεμόνι (με τη φλούδα)
200 γραμμάρια σταφίδες.

Οδηγίες:
Πρώτα απ ‘όλα, πολτοποιήστε όλα τα υλικά σε μια μηχανή κοπής κιμά, ή μπορείτε να τα ψιλοκόψετε και να τα αναμίξετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά. Στο τέλος, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε το μείγμα στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
Θα πρέπει να πάρετε μια κουταλιά από αυτή την καταπληκτική συνταγή δύο φορές την ημέρα. Φροντίστε να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας το πρωί με άδειο στομάχι και μία πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε να βάλετε μία κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, στο ρόφημά σας ή σε ένα φλιτζάνι γάλα ως γλυκαντική ουσία.

Επιτρέπεται να δώσετε από αυτό το μείγμα ακόμη και στα παιδιά σας, αν είναι ηλικίας άνω των 4 ετών. Ωστόσο, θα πρέπει να τους δώσετε μόνο μία κουταλιά της σούπας, μία φορά την ημέρα.

Αυτή η θαυματουργή σπιτική θεραπεία θα βελτιώσει την γενική αίματος σας, να αποκαταστήσει το μυελό των οστών σας και θα βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Συνταγή ενίσχυσης ανοσοποιητικού, οστών και βελτίωσης του αίματος!

Κατηγορία Γνώσης
Συγγραφέας - Δημιουργός