Το να ζεις είναι το σπανιότερο πράγμα του κόσμου!!!!

Το να ζεις είναι το σπανιότερο πράγμα του κόσμου!!!!

Είναι πολύ σηµαντικό να ζεις και όχι απλά να υπάρχεις, γιατί ζούµε µόνο µία φορά. Η ζωή είναι ένα νόµισµα που µπορείς να το ξοδέψεις όπως θέλεις, όµως έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις µια φορά µόνο. Θαύµασε την οµορφιά σε ένα λουλούδι, νιώσε τη ζεστασιά από ένα χαµόγελο.

Ζήσε την αιωνιότητα σε µια ερωτική στιγµή. Η Ζωή είναι ωραία. Μείνε µε ανθρώπους που ξέρουν την αληθινή σου αξία. ∆εν χρειάζεσαι πολλούς ανθρώπους για να είσαι ευτυχισµένος. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σου όχι για να σ’αγαπήσουν, αλλά για να σε κάνουν να καταλάβεις ότι αξίζεις ν’αγαπηθείς. ∆ιώξε από κοντά σου τους τοξικούς ανθρώπους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, ότι κι αν σηµαίνουν για σένα, γιατί σκορπώντας το δηλητήριό τους µε οποιοδήποτε τρόπο, σε σπρώχνουν να δηµιουργείς ένα καρκίνωµα στην ψυχή σου, µέσα στο οποίο χάνεται ο εαυτός σου, το σώµα σου, η ύπαρξή σου. Μην δίνεις αυτό το δικαίωµα. ∆ιεκδίκα από τη ζωή ότι σου αξίζει, τίποτα λιγότερο.

Πολέµα για ότι αγαπάς. Κάθε µέρα ξηµερώνει για όλους µια καινούρια µέρα! Η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις.. και η ζωή είναι µάνα, δεν ξεχνάει.. δίνει απλόχερα σ’όποιον χρωστάει. Ζήσε για εσένα, λοιπόν,όπως εσύ θέλεις, σύµφωνα µε τα δικά σου θέλω και πιστεύω. Σύµφωνα µε τις δικές σου ανάγκες, και όχι σύµφωνα µε τα ζητούµενα της κοινωνίας. Μάθε να γεύεσαι, λοιπόν, τη ζωή όπως της αξίζει…χωρίς φόβο, µε τόλµη, µε ρίσκο, γιατί µόνο έτσι µπορούµε να εξελιχθούµε και να κάνουµε δύο βήµατα παραπέρα, αλλιώς θα παραµένουµε πάντα στάσιµοι. Ένα φιλί, µια αγκαλιά από ένα αγαπηµένο πρόσωπο, δυο καλοί φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά µας, ένα µπουκέτο λουλούδια, ένα ταξίδι σ’άγνωστο προορισµό, ένα καλό βιβλίο, ένα αγαπηµένο χόµπυ, µπορούν να δίνουν νόηµα στη ζωή µας και να µας κρατάνε ζωντανούς.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι. Σκοπός δεν είναι ο προορισµός, αλλά οι σταθµοί που θα κάνεις. Επιβάλλεται µέσα από αυτό το ταξίδι να γευτείς πολλά χρώµατα… Έρωτα, πόνου, αγάπης, γιατί µόνο έτσι θα µάθεις τη ζωή. Είναι σηµαντικό οι απόψεις που έχεις για τη ζωή σου να προέρχονται από εµπειρίες και όχι από θεωρίες.

Μείνετε µακριά από ανθρώπους που βάζουν πάνω απ’όλα τον εγωισµό τους και για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι ο κόσµος περιστρέφεται γύρω από αυτούς, διότι είναι συναισθηµατικά ανάπηροι. ∆εν µπορούν να διαχειριστούν ότι δεν ελέγχουν. ∆εν βλέπουν τον έρωτα όπως είναι, αλλά όπως, είναι οι ίδιοι. Να προσέχετε αυτούς τους ανθρώπους γιατί έχουν πάντα “ατζέντα”και πλάνο για όλα. Οµορφιά είναι σίγουρα δώρο Θεού. Όµορφος άνθρωπος, όµως είναι αυτός που έχει τη δύναµη να οµορφαίνει τα πάντα γύρω του. Η καλή του διάθεση, η αισιοδοξία του, η γενναιοδωρία του, το χιούµορ του και φυσικά το χαµόγελό του, αλλά ταυτόχρονα και η δύναµη της ψυχής του, γιατί όσες φορές και να πέσει, ξανασηκώνεται.

Ο όµορφος άνθρωπος θαυµάζει το ωραίο και το εκφράζει, χαίρεται µε τη χαρά του συνανθρώπου του και λυπάται µε τη στεναχώρια του και δεν προσπαθεί να ρίξει τη χολή του, προσπαθώντας να βρει κάτι για να τον µειώσει, έτσι για να µπορέσει και αυτός να νιώσει ίσως λίγο σηµαντικός, λίγο όµορφος στα µάτια των άλλων.

Μάθετε, λοιπόν, να ξεχωρίζετε τους όµορφους ανθρώπους µέσα από το σκοτάδι, γιατί είναι λίγοι αυτοί που µπορούν να δώσουν φως στη ζωή σας.

Το να ζεις τη ζωή είναι το σπανιότερο πράγμα στον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς υπάρχουν.
Κατηγορία Γνώσης
Συγγραφέας - Δημιουργός