Ινδοκάρυδο

Χριστουγεννιάτικα σοκολατένια τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα και ινδοκάρυδο

Υλικά συνταγής

250 γρ. μπισκότα τύπου Μιράντα ή Μαριάννα
180 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας, ψιλοκομμένη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 ½ φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
100 γρ. κερασάκια γλασέ, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση συνταγής

Συγγραφέας - Δημιουργός

ΤΡΟΥΦΕΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Το καλύτερο κέρασμα για τη δουλειά την ημέρα της γιορτής σου
 

Τι θα χρειαστούμε:

200 γρ. λευκή ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.σ. κακάο

50 γρ. σοκολάτα (με τουλάχιστον 60% κακάο)

150 γρ. βούτυρο (μαλακό ή τύπου βιτάμ)

Συγγραφέας - Δημιουργός

Συνταγή Μεθυσμένα με ινδοκάρυδο!

Υλικά Για τη ζύμη:

2 ποτήρια του νερού σπορέλαιο
1 ποτήρι του νερού μπίρα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κιλό αλεύρι (περίπου)

Γα τη γέμιση:
μαρμελάδα (της αρεσκείας μας)
καρύδια ψίχα

Σιρόπι:
2 ποτήρια νερού
2 ποτήρια ζάχαρη
1/2 λεμόνι

Βράζουμε το σιρόπι για 10 λεπτά

Για επικάλυψη:
Ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Συγγραφέας - Δημιουργός