Κρασί

Ψαρονέφρι με σάλτσα από μανιτάρια και κρασί!

Τι θα χρειαστείς

1 κιλό ψαρονέφρι

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Αλάτι και πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

226γραμ. ανάμεικτα μανιτάρια

¾ του φλιτζανιού ζωμό λαχανικών

½ του φλιτζανιού κρασί Marsala

1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι

Πως θα το φτιάξεις

Συγγραφέας - Δημιουργός

Νουά κατσαρόλας λεμονάτο.

Υλικά

1.200 γρ. μοσχάρι νουά
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 κ.σ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομματάκια
1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
το χυμό 2 λεμονιών
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα μπαστουνάκια
2 πατάτες κομμένες σε κύβους [προαιρετικά] [*]
600 ml ζεστό νερό ή ζωμός κρέατος
ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε κατά μήκος το σκόρδο σε δοντάκια. Τρυπάμε το κρέας με μυτερό μαχαίρι εδώ κι εκεί και μπήγουμε μέσα τα δοντάκια σκόρδου.

Συγγραφέας - Δημιουργός